Історія з бразильським найманцем ДНР: соцмережі захопила хитрість СБУ
Категорія
Події
Дата публікації

Історія з бразильським найманцем ДНР: соцмережі захопила хитрість СБУ

Історія з бразильським найманцем ДНР: соцмережі захопила хитрість СБУ
Джерело:  online.ua

Історія із  затриманням у Києві бразильського найманця ДНР  отримала несподіване продовження: виявилося, що українські спецслужби виманили бойовика хитрістю.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
В сепаратистських групах в соціальних мережах з'явилася інформація про те, що наймита з Бразилії, Луїзу Дави, нібито запропонували роботу в сфері охорони кораблів, виманили з непідконтрольною території і затримали в міжнародній зоні аеропорту «Бориспіль».


«Члени СБУ під виглядом російськомовних обдурили Лусваргхі і запропонували йому роботу в сфері охорони суден (ship security). Зараз він під арештом в Києві », - розповів один з подільників затриманого.
Також він додав, що арешт бойовика нібито став «порушенням пункту про амністію Мінських домовленостей».
Тим часом, українці в соцмережах радіють, аплодуючи чіткій роботі СБУ.










Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Міноборони Росії заявляли, що СБУ готується до затримання російських військових зі складу Спільного центру з координації та контролю режиму припинення вогню на Донбасі за їхнє шпигунство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?