Оприлюднено електронні листи Клінтон: з'явилися цікаві деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Оприлюднено електронні листи Клінтон: з'явилися цікаві деталі

Оприлюднено електронні листи Клінтон: з'явилися цікаві деталі
Джерело:  Wikileaks

У мережі була опублікована частина листування глави передвиборної кампанії  кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон  Джона Подести.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал Wikileaks.
У Wikileaks відзначили, що листи стосуються питань ядерної енергетики і пожертвувань до фонду Клінтон особами, які мають інтереси в гірничодобувній і ядерній областях. Це перший пакет з підготовленої серії публікацій листування. В цілому було опубліковано 2060 електронних повідомлень і 170 прикріплених до них файлів.
Джон Подеста відреагував на публікацію листування, заявивши, що до цього причетна Росія.
"Я не в захваті бути зламаним росіянами в їх прагненні вплинути на обрання Дональда Трампа", - написав він у Twitter.
Він також додав, що не є співвласником компанії Podesta Group, як написано на сайті Wikileaks.
"Немає часу, з'ясовувати, які документи є реальними, а які підробленими, але твердження Ассанжа, що я є співвласником Podesta Group абсолютно невірне", - підкреслив Подеста.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США заявили, що уряд Росії стоїть за останніми кібератаками на системи електронного листування осіб і установ Сполучених Штатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?