Олімпійська чемпіонка про призових за медалі: ми заслуговуємо набагато більше
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпійська чемпіонка про призових за медалі: ми заслуговуємо набагато більше

Олімпійська чемпіонка про призових за медалі: ми заслуговуємо набагато більше
Джерело:  online.ua

Українська спортсменка, олімпійськая чемпіонка Пекіна, призер Олімпіад у Лондоні та Ріо-де-Жанейро Ольга Харлан, переконана, що призові виплати за медалі для українців повинні бути великими.


Про це вона розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Всі кажуть, що у нас найбільші призові. Більше ніж у Росії, США. Але я не вважаю, що це багато. Ми заслуговуємо набагато більше. Нам, як спортсменам хочеться, щоб було набагато більше. Тому я і буду говорити, щоб було більше », - переконана легендарна фехтувальниця.
При цьому вона додала, що серйозні виплати українці отримують тільки за успіхи в Олімпіаді.


«У нас всі роблять великі ставки як спортсмени тільки на Олімпіаді. Тому що це їх заробіток, їх подальше життя. А коли це не виходить, то мало спортсменів залишається в Україні », - розповіла Харлан.
У той же час, «за чемпіонати Європи та світу Україна не багато мені дає, у нас цінують олімпійців більше».
«За світові першості ми отримуємо премії від Міжнародної федерації фехтування. А від України? Я не можу сказати, що ми взагалі нічого не отримуємо. Але щоб це запам'яталося - такого немає », - резюмувала вона.



Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA — Олімпійська чемпіонка Харлан: коли нема перемог, про спортсменів в Україні забувають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?