Нардеп розкрив деталі плану "згвалтування України": з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп розкрив деталі плану "згвалтування України": з'явилося відео

Нардеп розкрив деталі плану "згвалтування України": з'явилося відео
Джерело:  currenttime.tv

Україна відчуває величезний тиск з боку США та Євросоюзу

, які намагаються зобов'язати Київ виконувати Мінські домовленості, попри відсутність гарантій безпеки у регіоні.


Про це заявив депутат Верховної Ради від фракції БПП Мустафа Найєм, передає ONLINE.UA з посиланням на  «Настоящее время».

За його словами, така позиція Заходу є "відкритим зґвалтуванням" України.
"Зараз дуже сильно активізувалася позиція західних партнерів, в принципі по Мінським угодам, щодо виконання цього договору. Позиція української сторони полягає в тому, що ніякі політичні моменти не можуть розпочатися до того, як там хоч якась безпека буде. Умовно кажучи, сюди входить виведення військ, повний контроль над кордоном, доступ туди українських медіа, партій, оглядачів міжнародних", - підкреслив депутат.


У той же час "насильством над Україною" Найєм називає примус до виконання політичної частини Мінських угод - проведення виборів на окупованих територіях - без остаточного припинення вогню.
"Неможливо починати політичний процес, поки не буде безпеки. Уявіть собі, що вони оголосили перемир'я в тому вигляді, в якому зараз, а ми прийняли закон про вибори. І наступного дня після прийняття цього закону там починається обстріл. Що в цій ситуації робити - ні в кого немає відповіді ", - зазначив політик.


При цьому спроба все ж прийняти відповідні закони може привести до дестабілізації в країні.


"Не уявляю, як пояснювати своїм виборцям, чому потрібно приймати закон про вибори, поки у нас гинуть солдати - це неможливо", - переконаний він.


Депутат упевнений також, що "в Адміністрації президента це точно розуміють».


«Я думаю, що Порошенко зараз знаходиться під величезним тиском з боку США, Європейського союзу, і це визнається на всіх зустрічах внутрішніх, які з нами проводяться", - додав він, зазначивши, що на Заході не уявляють масштабу наслідків.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український журналіст назвав регіони Донбасу, де існує велика ймовірність відновлення масштабних зіткнень, а розведення сторін неможливе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?