Ватажок ЛНР вразив вигаданими історіями про війну на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ЛНР вразив вигаданими історіями про війну на Донбасі: опубліковано відео

Ватажок ЛНР вразив вигаданими історіями про війну на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький

 дав інтерв'ю американському пропагандистському журналісту Патріку Ланкастеру, в якому вразив історіями про те, що українці їздили на Донбас стріляти по мирним жителям за 500 гривень, а також про те, що на сході України хотіли заборонити російську мову.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане Ланкастером в Youtube.


"Починаючи з 2014 року обстріли наших міст, мирного населення, коли у нас ще не було можливості і озброєння, щоб відповісти військам тим же, сюди були організовані так звані туристичні тури. Будь-який громадянин України міг, по-моєму за 500, або 800 гривень, приїхати на позиції і зробити кілька пострілів по місту. Такий цинічний підхід говорить про те, що київський режим, київська "хунта", нас як народ не вважала вже тоді", - сказав Плотницкий.


Ватажок бойовиків ЛНР також заявив, що на Донбасі намагалися заборонити російську мову.


"Першим законом, який прийняла "хунта", була заборона розмови російською мовою...Тут стояло питання про заборону мови, якою розмовляє 90% Донбасу. Сама постановка питання була спрямована на те, щоб розлютити або принизити цю частину, далеко не маленьку частину, на той час і Крим, яка розмовляла російською мовою", - розповів він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Плотницький заявив, що викладачі луганських шкіл повинні переглянути підручники, в яких представлена ​​українська символіка

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?