Саакашвілі зробив нову гучну заяву про свої плани: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі зробив нову гучну заяву про свої плани: з'явилося відео

Саакашвілі зробив нову гучну заяву про свої плани: з'явилося відео

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі запевнив, що з тривогою слідкує за парламентськими виборами у Грузії, але не збирається їхати з України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Facebook губернатора.
«Багато хто думає - ось, грузинські вибори, там Міша переможе і звідти поїде ... Насправді, я не схильний бігти з поля бою, для мене це поле для реформ, для людей. Я в Україні - не гастролер, і ця країна мені абсолютно не чужа », - запевнив політик.
Крім того, він підкреслив, що він буде «боротися до кінця, кажу, щоб потім не було ніяких непорозумінь на цю тему».



«Я бачу, що багато хто чекає результатів грузинських виборів в надії відправити мене назад в Грузію. Таких я хочу розчарувати, незалежно від результатів виборів в Грузії, я не покину поле битви і буду до кінця боротися за справжні зміни і зміну політичного класу в країні мого громадянства », - написав Саакашвілі в коментарі до відео.
Також він нагадав, що «взяв зобов'язання перед українцями і не збираюся їх залишати в біді».
«Природно я буду продовжувати жваво цікавитися грузинськими подіями, і не має наміру залишати в біді і грузин», - резюмував Саакашвілі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  дружина Саакашвілі зробила резонансну заяву щодо планів родини на переїзд до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?