Легендарная чемпионка назвала главную проблему украинского спорта
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарная чемпионка назвала главную проблему украинского спорта

Легендарная чемпионка назвала главную проблему украинского спорта
Джерело:  online.ua

На думку легендарної української фехтувальниці,  олімпійської чемпіонки Пекіну, призера Олімпіад у Лондоні і Ріо-де-Жанейро Ольги Харлан, головна проблема українського спорту полягає у відсутності спонсорів, готових допомагати у розвитку дитячого та юнацького спорту.


Про це вона розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Ніхто не хоче бути спонсором, вкладати гроші в дітей. Немає бажання вкладати гроші в майбутнє, в дітей, до здорового способу життя», - підкреслила вона.
Ще однією великою проблемою є і відсутність мотивованих тренерів.


«У першу чергу, потрібно залучати тренерів. А ніхто не хоче цього робити, тому що дорого. Щоб запросити тренера з-за кордону, потрібні гроші, яких немає у Федерації. Їм краще залишити нашого тренера, який буде просто так. І залишиться такою ж результат», - гірко зазначила Харлан.
При цьому бізнесмени «будують будинки, висотки, за невеликий час зводяться неймовірні забудови».
«А щоб побудувати якийсь зал, де потрібні тільки роздягальні, сауна і зал, то ніхто не хоче цього робити. У цьому проблема», - резюмувала вона.



Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA — Олімпійська чемпіонка Харлан: коли нема перемог, про спортсменів в Україні забувають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?