Вибух двох смертників в турецькій столиці: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибух двох смертників в турецькій столиці: з'явилися фото і відео

Вибух двох смертників в турецькій столиці: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото і відео з місця  вибуху, який влаштували двоє смертників в турецькій столиці Анкарі під час спроби поліцейських затримати їх..
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter близькосхідних новинних сайтів.
За даними агентства Anadolu, терористи планували встановити бомбу в автомобілі в районі Хаймана в 30 км від Анкари. Після отримання даних про підготовку теракту, співробітники поліції Туреччини блокували бойовиків. У відповідь на наказ поліцейських здатися, терористи привели в дію вибухові пристрої.
За інформацією турецького телеканалу NTV, також загинула і співучасниця терористів. ЗМІ відзначають, що бойовики були членами забороненої в Туреччині Робочої партії Курдистану (РПК).
Інформація про загиблих і постраждалих серед поліцейських і мирних жителів не надходила.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в найбільшому місті Туреччини, Стамбулі, стався вибух біля поліцейської дільниці, в результаті якого були поранені десять чоловік.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?