Пийте обережно, на п'яних "стучать": соцмережі вибухнули від поради українським водіям
Категорія
Події
Дата публікації

Пийте обережно, на п'яних "стучать": соцмережі вибухнули від поради українським водіям

Пийте обережно, на п'яних "стучать": соцмережі вибухнули від поради українським водіям

У мережі з'явилося застереження для київських водіїв, які дозволяють собі сідати за кермо в нетверезому стані: виявляється, за ними стежать активісти і повідомляють про це в поліцію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dtp.kiev.ua.

"Друзі, обережно, у місті тварини, які ловлять п'яних! Пийте обережно, зловлять - позбавлення прав!!!! У мене подруга залетіла!!!" - написав один з «доброзичливців».
У той же час журналісти, які щодня повідомляють про смертельні аварії по всій Україні, в тому числі з вини п'яних водіїв, сумно пожартували: «На жаль, таких придурків дуже дуже багато. Будьте обережні. Вони не всі порозбивалися. А б'ються часто разом з нами, нормальними».



Реакція читачів цього повідомлення в соцмережах показала, що українці підтримують таку ініціативу активістів.
Viktor Vlasenko: «Нема чого їздити п'яним за кермом. І, на мою думку, правильно роблять, що ловлять. П'яний за кермом - злочинець».
Олег Загорний: «П *** ри!!!!! Перестаньте бухати за кермом!!!! І вам буде не страшна така схема!!!! А схема правильна, а то вже кожен другий бухим їздить!!!!».


Луїза Бандурченко

: «Він просто не зрозумів, що ган-н не той, хто позбавляє прав за пияцтво, а той, хто п'є за кермом».


Сергій Кучма

: «Нехай кричить. Чим більше крику - більше інформації розійдеться. І нехай с**ть. ПітБулль - красень, "за" руками і ногами, шкода безкінний, 100% вписався б ».


Сергій Якушин

: «А щоб не сідати за кермо п'яними - навіть в думках немає! Урод!!!»


Діма Римський: «Правильно роблять - менше вбивць буде на дорозі. Я б взагалі позбавляв без права поновлення».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі було опубліковано відео аварії, яку влаштувала нетвереза жінка-нейрохірург на одній з центральних вулиць Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?