Ще один відомий російський актор виявився затятим путінцем
Категорія
Світ
Дата публікації

Ще один відомий російський актор виявився затятим путінцем

Ще один відомий російський актор виявився затятим путінцем
Джерело:  Співрозмовник.ru

Відомий російський актор Дмитро Пєвцов зізнався, що є затятим прихильником  президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Собєсєднік.
"Я абсолютно затятий путінець. За тим, що відбувається в країні спостерігаю давно - мені 53 роки. У 1991-му я вже все розумів. І бачу, як змінилася країна з 2000-го, коли прийшов Путін. Не порівнюю. Але ... Микола Другий в анкетній графі "професія" написав: "Господар Землі Руської", - сказав актор.
Зірка "Бандитського Петербурга" вважає, що Путін, як православна людина, не може творити зло.
"Глибоко переконаний: вперше за 70 років прийшов керівник, який працює на цю державу. І, на хвилиночку, раз в тиждень сповідається і причащається. Я знаю точно! І це говорить мені багато про що. Істинно православна людина не може творити зло. Навіть якщо займається такою слизькою справою ", - заявив Пєвцов.
Він додав, що Росія вже "піднялася з колін".
"Всюди, на всіх виступах, в тому числі перед студентами, я говорю: ми живемо в країні, яка вже піднялася з колін. Ми стали сильнішими. І нас стали боятися і ненавидіти - чого вартий тільки скандал з олімпійцями. Хочуть вивести з себе. Спровокувати. Ми дратуємо. І ми міцнішаємо. На відміну Європи, що від розвалюється на шматки. І Америки - колоса на глиняних ногах. Таке у мене сьогодні відчуття політики", - зазначив актор.
Як повідомляв ONLINE.UA, ще один прихильник політики Путіна актор  Сергій Безруков, який підтримав анексію Криму, виступив на російській військовій авіабазі Хмеймім в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?