Знаменита чемпіонка розповіла, за якої умови може виїхати з України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Знаменита чемпіонка розповіла, за якої умови може виїхати з України

Знаменита чемпіонка розповіла, за якої умови може виїхати з України
Джерело:  online.ua

Легенда українського фехтування,  олімпійська чемпіонка Пекіну, призер Олімпіад у Лондоні та Ріо-де-Жанейро Ольга Харлан  зізналася, що у неї були пропозиції змінити "спортивне громадянство".


Про це вона розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Пропозиції були. Час для роздумів було. Але все вже знають мою думку з цього приводу. Я буду представляти Україну завжди, тому, що це моя батьківщина і моя країна», - запевнила вона.


Харлан додала також, що, якби їй надійшла приваблива пропозиція про те, аби тренуватися в іншій країні, але виступати за Україну - вона з радістю б її прийняла.
«Якщо мені запропонують умови для тренувань, скажімо, в Еміратах, а я буду представляти Україну, то я поїду. Звичайно, якщо мені запропонують тренуватися в іншій країні, щоб я виступала при цьому за Україну, я з радістю погоджуся», - розповіла спортсменка.



Ольга Харлан після перемоги на Гран-прі у Москві. Фото: Facebook

У той же час, чемпіонка з гіркотою додала, що «поки таких пропозицій немає, ми тренуємося, де є, і віримо в те, що коли-небудь ми будемо тренуватися в хороших залах і з хорошими умовами».
«Бажання є, хочеться рости. Є, куди рости і чому вчитися. Потрібно ці помилки виправляти. До ідеального фехтування», - резюмувала вона.




Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA — Олімпійська чемпіонка Харлан: коли нема перемог, про спортменів в Україні забувають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?