У борг взяв: соцмережі обурило фото накопичень судді-хабарника
Категорія
Події
Дата публікації

У борг взяв: соцмережі обурило фото накопичень судді-хабарника

У борг взяв: соцмережі обурило фото накопичень судді-хабарника

У п'ятницю, 7 жовтня, в Дніпрі за хабар заарештували суддю Соборного (колишнього Жовтневого) районного суду, в будинку якого під час обшуків виявили майже 55 тисяч доларів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НАБУ в Facebook.


"Під час обшуків за місцем проживання судді Жовтневого районного суду міста Дніпро, якого 7 жовтня затримали детективи НАБУ і співробітники ДВБ Нацполіції, виявили понад 54 тис дол США, близько 13 тис євро, і майже 138 тис грн готівкою", - йдеться в повідомленні.


Відзначимо, що користувачі мережі звернули увагу на кількість коштів, які суддя встиг накопичити.


Андрій Пархоменко: "У борг взяв! Хотів допомогти переселенцям із зони АТО. Може по всій країні у чиновників, прокурорів, суддів, керівників СБУ та МВС, податкової та митниці, депутатів всіх рівнів провести обшуки? Тоді, напевно, відразу можна закрити всі кредити перед МВФ".


Максим Писаревського: "Мама і «кохана жінка», само собою. Лещенко пробачили? І цього відпускайте. Подвійні стандарти нам ні до чого! *Сарказм*".


Вадим Куцевол: "Якби Ви раптом, випадково, зробили обшук у всіх суддів м. Дніпро то напевно можна було і річний бюджет міста знайти".


Serhii Zhorin: "Мама позичила".


Роман Синчук: "Можна подумати, у будь-якого іншого судді в будинку немає такої дрібниці".


Сергій Лохвицький: "Так це йому дали в борг на покупку квартири".


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Дніпрі співробітники Служби безпеки України затримали на гарячому на хабарі підполковника і майора поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?