Під Вінницею зіткнулися автобус і військовий тягач, багато постраждалих: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під Вінницею зіткнулися автобус і військовий тягач, багато постраждалих: з'явилися фото і відео

Під Вінницею зіткнулися автобус і військовий тягач, багато постраждалих: з'явилися фото і відео
Джерело:  vn.npu.gov.ua

Рано вранці в суботу, 8 жовтня, поблизу села Митків Гайсинського району Вінницької області сталася ДТП за участю пасажирського автобуса і військового тягача, в результаті якої постраждали 11 людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції у Вінницькій області.


"Подія трапилася близько 06.30 на трасі «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка» біля повороту на с. Митків Гайсинського району. За попередньою інформацією, встановленою в ході огляду місця події, 49-річний водій, керуючий автобусом «Мерседес», допустив зіткнення з військовим тягачем «МАЗ 357», який стояв на узбіччі дороги", - йдеться в повідомленні.
Пасажирський автобус, в якому на момент ДТП знаходилось 27 осіб - 2 водії та 25 пасажирів - прямував з Івано-Франківська до Умані.
Повідомляється, що в результаті аварії 11 людей у ​​віці від 49 до 61 років, жителі Івано-Франківської області, з отриманими травмами різного ступеня були доставлені до Гайсинської районної лікарні. Шестеро людей, серед яких два водія 49 і 54 років, а також четверо пасажирів, жінки 54, 59 і 61 років, були госпіталізовані.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За це правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін. Проводяться подальші слідчі дії.


Як повідомляв ONLINE.UA, 7 жовтня  у Вінницькій області сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, в якій загинуло двоє людей, ще троє були госпіталізовані.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?