Львівське сміття не приймають ще в одній області: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Львівське сміття не приймають ще в одній області: опубліковані фото

Львівське сміття не приймають ще в одній області: опубліковані фото
Джерело:  УНН

Місцеві жителі і депутати міськради населеного пункту Погребище Вінницької області вже шостий день блокують фури зі  сміттям зі Львова.


Про це заявив один з активістів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


"В середньому вдень і вночі чергують майже два десятки людей, підміняємо один одного. З нами тепер чергують і депутати міської ради. Блокуємо три фури, які залишилися. Дві відпустили на Київ, щоб вони там розвантажили сміття і повернулися за іншим. Однак вантажівок досі немає. Чекаємо, коли львів'яни заберуть своє сміття. Будемо стояти до тих пір, поки не залишиться жодного папірця. Якщо ми відпустимо фури, то сміття залишиться нам", - розповів один з учасників протесту.


Також активіст підкреслив, що Вінницька область надала два трактори, які в центрі звалища присипали землею відходи Львова, які вже встигли розвантажити на звалищі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  після протестів жителів і депутатів Миколаєва міський голова Олександр Сенкевич відмовив у тимчасовому зберіганні сміття зі Львова.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?