Путіну пообіцяли премію миру, соцмережі вибухнули
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну пообіцяли премію миру, соцмережі вибухнули

Путіну пообіцяли премію миру, соцмережі вибухнули
Джерело:  online.ua

Президент Венесуели Ніколас Мадуро пообіцяв вручити своєму російському колезі  Володимиру Путіну  премію миру імені колишнього глави держави Уго Чавеса.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
"Я вирішив створити премію імені Чавеса, яка вручатиметься за мир і суверенітет народів. Путін стане володарем цієї премії", - цитує Мадуро російський пропагандист.
Як зазначає Reuters, лауреат отримає зменшену копію пам'ятника Чавесу, який був створений російським скульптором Сергієм Казанцевим.
Користувачі соцмережі вражені тим, що Мадуро вручає Путіну премію миру в той час, як  у Венесуелі нестача продовольства і товарів.
giggster: "В країні дефіцит навіть туалетного паперу, а він премії вручає х*й знає кому і за що".
бабуся Кабаєвої: "Ахахаха. Мадуро б своє населення спробував прогодувати, а не премії вручати".
Остаточна Правда: "Путін - пізмейкер".
Е*льник Путіна: "Для повноти колекції потрібно створити премії Каддафі, Саддама і Чаушеску - хай припадають пилом на полиці у ВВП і кличуть до себе".
Pavlo Olepir: "Символічно тому, що Росію чекає така ж доля".
Житомирянин: "У нього голод в країні, а він хе*ю страждає. 2 друга варті один одного".
Нагадаємо, Росія активно підтримує режим президента Венесуели, а  Путін навіть подарував Мадуро бронзовий бюст Уго Чавеса.
Як повідомляв ONLINE.UA,  лауреатом Нобелівської премії миру в 2016 році був обраний президент Колумбії Хуан Мануель Сантос за його боротьбу з громадянською війною в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?