Розведення сторін на Донбасі: стало відомо, хто замінить бійців АТО на позиціях
Категорія
Події
Дата публікації

Розведення сторін на Донбасі: стало відомо, хто замінить бійців АТО на позиціях

Розведення сторін на Донбасі: стало відомо, хто замінить бійців АТО на позиціях
Джерело:  online.ua

Військовослужбовці української сторони Спільного центру з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК) будуть цілодобово чергувати на позиціях в районі населеного пункту  Петровське Луганської області, який в рамках розведення сил і засобів покинули бійці АТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.


"Слід зазначити, що на позиціях, на яких недавно перебували військові, цілодобово чергуватимуть військовослужбовці української сторони СЦКК. Тут буде обладнаний спостережний пункт, адже згідно з рамковим рішенням в цій зоні можуть знаходитися тільки спостерігачі СЦКК", - йдеться в повідомленні.


Також відомо, що військовослужбовці Збройних сил України облаштовують спостережний пункт і укриття для співробітників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які повинні спостерігати за областю розведення. "Це робиться для забезпечення безпеки спостерігачів Місії та запобігання непередбачених ситуацій на цій ділянці", - підкреслили у відомстві.


Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про успішне розведенні сил і засобів на Маріупольському напрямку.


Як повідомляв ONLINE.UA, 5 жовтня  в Волновасі Донецької області влаштували акцію протесту проти відводу військовослужбовців ЗСУ з Петровського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?