Знаменита чемпіонка цікаво висловилася про зустріч з Порошенком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Знаменита чемпіонка цікаво висловилася про зустріч з Порошенком

Знаменита чемпіонка цікаво висловилася про зустріч з Порошенком
Джерело:  online.ua

Легендарна фехтувальниця Ольга Харлан після зустрічі з президентом України  Петром Порошенко  заявила, що не побачила у нього великого бажання допомагати спорту.


Про це вона розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.


"З главою держави зустрічалися буквально на тижні. Нам вручили державні нагороди - це вже п'ята нагорода для мене. Красива і значуща. Те, що нас президент прийняв - це вже добре. Правда, ця зустріч затягнулася. У будь-якому випадку, увагу до спортсмена - це завжди важливо", - розповіла Харлан.


"Коли це робить президент - це добре. Але зараз в його вчинках, в його очах не бачу, що він хоче допомагати спорту. Зрозуміло, що багато проблем в Україні, але потрібно не забувати про інших. Ось і все", - додала спортсменка .


"Взагалі, це вже третя Олімпіада, і я вже третього президента бачу. Мені ще після 2008 року обіцяли зал, і до сих пір обіцянки дають", - підкреслила Ольга Харлан.



Нагадаємо, Ольга Харлан, - олімпійська чемпіонка Пекіна, призер Олімпіад в Лондоні і Ріо-де-Жанейро, багаторазова переможниця чемпіонатів Європи та світу, переможниця І Європейських ігор.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Олімпійська чемпіонка Харлан: коли немає перемог, про спортсменів в Україні забувають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?