На виборах в Грузії відбувся жорсткий інцидент: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

На виборах в Грузії відбувся жорсткий інцидент: з'явилося фото

На виборах в Грузії відбувся жорсткий інцидент: з'явилося фото
Джерело:  rustavi2.com

У  Грузії, де проходять парламентські вибори, побили спостерігачів опозиційної партії екс-президента країни Міхеїла Саакашвілі «Єдиний національний рух».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Руставі 2.
Грузинський телеканал повідомляє, що жертвами нападу стали спостерігачі, які стежили за ходом виборчого процесу на 48 виборчій дільниці в Тбілісі. Після того, як спостерігачі залишили виборчу дільницю і вирушили у напрямку до дому, за ними почали їхати чотири автомобілі. Коли вони наблизилися до будинку, їх сильно побили невідомі.
На місце події були мобілізовані бригади патрульної поліції. Потерпілими є батько і син.


У той же час, як передає Грузія Online, явка на парламентських виборах станом на 15:00 за місцевим часом (14:00 за київським) склала 34,79%.
"На 15:00 за місцевим часом на виборчі дільниці прийшли понад 1,222 мільйона чоловік, що складає 34,79% від загальної кількості зареєстрованих виборців", - сказала прес-спікер ЦВК Грузії Анна Микеладзе.
Як повідомляв ONLINE.UA, голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що з тривогою стежить за парламентськими виборами в Грузії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?