У Сирії атакований російський вертоліт: стали відомі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії атакований російський вертоліт: стали відомі деталі

У Сирії атакований російський вертоліт: стали відомі деталі

У сирійській провінції Хама з переносного зенітного ракетного комплексу був обстріляний російський транспортний вертоліт Мі-8.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Ніхто з російських військовослужбовців, які знаходилися в вертольоті, не постраждав. Завдяки набраній висоті польоту, своєчасному виявленню запуску й майстерності екіпажу при маневруванні машиною, попадання ракети в вертоліт вдалося уникнути", - розповіли виданню в російському центрі примирення ворогуючих сторін в Сирії, зазначивши, що вертоліт збили терористи ІДІЛ.
Повідомляється, що вертоліт доставляв гуманітарну допомогу в супроводі офіцерів Центру.
Російські військові заявили, що бойовики ІДІЛ отримали два ПЗРК з Іраку 6 жовтня.
"Комплекси передані для повітряного прикриття бандформувань в передмістях Хама, які роблять спроби взяти під контроль дорогу на Алеппо і скувати дії урядових військ", - заявили в Центрі.
У свою чергу перший заступник глави думського комітету з оборони Андрій Красов не виключив, що ПЗРК могли потрапити в руки терористів від міжнародної коаліції, очолюваної США.
Як повідомляв ONLINE.UA,  на початку вересня сирійські повстанці заявили про те, що збили російський вертоліт в районі міста Хаттаб в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?