Пропагандистський фільм німецького журналіста про Путіна розбурхав мережу: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандистський фільм німецького журналіста про Путіна розбурхав мережу: з'явилося відео

Пропагандистський фільм німецького журналіста про Путіна розбурхав мережу: з'явилося відео

Німецький журналіст Хуберт Зайпель розповів про те, як багато місяців провів, спілкуючись з президентом Росії  Володимиром Путіним  для зйомок фільму про нього, чим викликав резонансну реакцію користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


Прокремлівський фільм "Я - Путін. Портрет" про російського президента, що нібито відповідає на питання "Who is mister Putin?", вийшов в 2012 році, а в 2016 році Зайпель випустив про главу російської держави книгу "Путін. Логіка влади", причому сам Володимир Путін був присутній на презентації.


У суботу, 8 жовтня 2016 року у російському пропагандистському телеканалі НТВ з'явився фільм "Das ist Putin", в якому Хуберт Зайпель розповів про президента РФ Путіна і їх спілкування.



Користувачі соцмереж після перегляду відеоролика розійшлися в думці про фільм. Так, деякі з користувачів твердо стали відстоювати позицію підтримки Володимира Путіна.


Hurshed Shodmonov: "Імператор імперії Русь, лідер нації. Захоплююся нашим президентом. Великий стратег, людина тактовна і розумна. Він створить Російську імперію".


Леля Лекс: "Коли світові ЗМІ починають волати, що Путін жахливий, я щасливо посміхаюся - значить, мій президент знову все робить правильно!".

Akms 74u: "Путін це лідер Росії, який підняв Росію з дна історії і повернув її на світову арену, і тепер отетерілий захід, що поховав вже Росію, мусить зважати на Росію, що унеможливлює світове свавілля заходу, тому зараз захід і б'ється в припадках істерик. Тому Путіна поважає народ Росії, захід боїться і ненавидить за свою ж слабкість, а прості дурні називають його дурнем. і все це зробила одна людина, яка викликає у мене величезну повагу і визнання".


Андрій О: "Насправді Путін інопланетянин. Іншого пояснення того, як він так все собі в користь повертає і знає наперед всі ходи своїх опонентів я не знаходжу :)"


У той же час, багато користувачів соцмереж виступили проти такої відвертої пропаганди політики Путіна. Наприклад, grs333 написав: "Вологі мрії кремлівських злочинців - визнання в Європі".


Vega Grygoriy: "Каддафі, так і Сталін, теж були улюблені всім народом. Все попереду, ще самі росіяни спитають його за злочини проти людяності, як це було зі Сталіним".


4lex61 4lex61: "..8 мільйонів радянських німців в Німеччині згодні з політикою Путіна.."


Наталія Константинова: "Навіщо стільки зайвого часу на вступ. Це вода. Враження, що торговець дуже середньої руки запрошує публіку купити дуже залежаний товар: "Купи апельсіни, да!" "А відразу після реклами Ви нарешті дізнаєтесь головну таємницю світобудови!".


Vasiliy Pupkin: "Das ist Путін?" - х**ло ботоксне".


SEDOI ZADROT: "Що за манера пішла, як в західних документальних фільмах, стільки прелюдій, стільки порожній одноманітною балаканини, повторюючи одне й те саме, тільки різними словами. 30% фільму можна вирізати".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі на одному прикладі з життя яскраво описали весь сенс пропаганди політики президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?