У Мінську чоловіки з бензопилою напали на відвідувачів торгового центру: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Мінську чоловіки з бензопилою напали на відвідувачів торгового центру: з'явилося фото

У Мінську чоловіки з бензопилою напали на відвідувачів торгового центру: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У Мінську двоє озброєних чоловіків напали на відвідувачів торгового центру "Європа", в результаті чого постраждала одна дівчина.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Відзначається, що подія трапилася близько 17:30 за київським часом. При цьому, інформація щодо того, чим чоловіки були озброєні, відрізняється. Так, одні називають сокиру і бензопилу, інші, - бензопилу і автомат.


"Людина забігла з бензопилою і сокирою, і почала різати людей. Дівчина лежить в крові в холі на першому поверсі", - йдеться в повідомленні користувача Eliz Zheltok. У той же час, Alesya Pasinitskaya написала: "Мене мало не вбили в ТЦ Європа. Ходив хлопець з пилкою і автоматом. Всі вибігали як ненормальні".



Як зазначає видання Sputnik, правоохоронці змогли затримати обох порушників. Додаткових подробиць інциденту не повідомляється, оскільки з часу скоєння злочину минуло мало часу. У мережі з'явилося фото з місця події:



"Двоє підозрюваних затримані, мова йде про вчинення вбивства", - заявили в прес-службі ГУВС Мінміськвиконкому.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  невідомий чоловік відкрив стрілянину в одному з торгових центрів США, в результаті чого були поранені принаймні шість осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?