Затопленими вулицями Одеси поплив катер: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Затопленими вулицями Одеси поплив катер: з'явилося відео

Затопленими вулицями Одеси поплив катер: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Після того, як  в Одесі пройшов багатогодинний дощ, що підтопив стару частину міста, по Балківській вулиці проплив катер, що насмішило користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів ВКонтакте.


Жителі верхніх поверхів Балківської вулиці зняли пропливаючий катер на відео і розповсюдили його в мережі. На відеозаписі присутня ненормативна лексика:


Відео: ВКонтакте/Дмитро Лашкін


Користувачі мережі проіронізували над пропливаючим вулицями підтопленої Одеси катером. Так, Дмитро Лашкін написав: "Це взаємобуксир))) Де колісний не проїде, там вже катер пропливе".


Сергій Федченко: "Так, наші вміють стібатись з міської влади. Ні, щоб уже на воду спустити)".


У той же час, прес-служба ГСЧС в Одеській області зазначає, що дощ іде майже по всій території міста і області, крім Ренійського, Кілійського і Савранського районів. 20, 12 і 19 трамвай, а також 8 тролейбус тимчасово припинили рух через високий рівень води.


Також за адресою вулиця Жуковського, 17, електричний стовп впав на автомобілі, через що постраждали дві легкові машини, що стояли під ним. На даний момент стовп і дерево вже прибрали. З'явилося відео ушкоджень, нанесених транспортним засобам в результаті інциденту:


Відео: YouTube/Думська Нет


Як повідомляв ONLINE.UA, після минулої потужної зливи  деякі з вулиць Одеси так затопило, що місцеві жителі влаштували купання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?