Відведення техніки на Донбасі: опубліковано нове відео із зони АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Відведення техніки на Донбасі: опубліковано нове відео із зони АТО

Відведення техніки на Донбасі: опубліковано нове відео із зони АТО
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано, як на Донбасі відбувається  розведення сил і засобів від лінії розмежування в районі населеного пункту Петрівське в Луганській області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "112.ua".


"Трохи прикро, тут багато чого було зроблено. Як бачите, тут і лазня була зроблена, все облаштовано. А зараз на нові позиції...", - коментує відведення військ боєць 30 окремої механізованої бригади з позивним "Еклер".


"Це позиція, на якій ще 10 хвилин тому була БМП. Зараз відведена на встановлену Рамковим рішенням відстань. Я отримав інформацію з тієї сторони, що там теж відбувається відведення, - сказав глава української сторони СЦКК Борис Кременецький. - На позиціях залишаться офіцери української сторони СЦКК, тут є дві оглядові вежі, відповідно до Рамкового рішення буде зроблене маркування про те, що тут знаходяться саме військові СЦКК".



Нагадаємо, в зоні, де відбувається розведення сил і засобів на Донбасі, відповідно до Рамкового рішення мають право знаходиться тільки офіцери СЦКК.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Волновасі місцеві жителі зі страху залишитися без захисту військових ЗСУ влаштували акцію протесту проти відводу бійців української армії з Петровського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?