Саакашвілі не йде: соцмережі обговорюють підсумки виборів в Грузії
Категорія
Світ
Дата публікації

Саакашвілі не йде: соцмережі обговорюють підсумки виборів в Грузії

Саакашвілі не йде: соцмережі обговорюють підсумки виборів в Грузії
Джерело:  online.ua

Згідно з результатами екзит-полів GFK,  партія екс-президента Грузії, теперішнього голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі програла на парламентських виборах в Грузії, в зв'язку з чим користувачі соцмереж зраділи, що політик залишиться в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


В результаті опитування близько 10 тис виборців на 220 дільницях з'ясувалося, що 39,9% голосів отримала партія колишнього прем'єра Бідзіна Іванішвілі "Грузинська мрія", в той час як партія Саакашвілі "Єдиний національний рух", - 32,74%.



У зв'язку з цим відомий український волонтер Роман Донік написав: "Він не йде. "Грузинська мрія" перемагає на виборах в Грузії".



Інші користувачі мережі також висловили свою думку про підсумки виборів в Грузії. Відзначимо, що основна частина користувачів дотримується думки, що результати виборів несправедливі, деякі ж тільки поіронізувати над Саакашвілі.


Vitaliy Gura: "Ех, як же так, великий реформатор не отримує підтримки свого народу?".


Vadim Krokhmal: "Народ невдячний в усі часи. А може грузини вже все поміняли і тепер будуть всі міняти назад?"


Alexey Komarov: "Шкода, але грузини самі вибрали до влади ФСБшні консерви".


Тема Кульгавий запитав: "Це "зрада" чи "перемога"?", на що Роман Доник відповів: "У принципі, це привід набухатися одеситам. Кому від радості, кому від горя".


Як повідомляв ONLINE.UA, в ході парламентських виборів  в Грузії на одній з виборчих дільниць сталася бійка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?