Соцмережі розвеселила заява Савченко про плани зустрічі з ватажком ДНР: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Соцмережі розвеселила заява Савченко про плани зустрічі з ватажком ДНР: з'явилося відео

Соцмережі розвеселила заява Савченко про плани зустрічі з ватажком ДНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Нардеп від "Батьківщини"  Надія Савченко  заявила, що не намагалася зустрітися з ватажком так званої ДНР Олександром Захарченко під час поїздки на Донбас, але веде про це переговори, чим розсмішила користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "112.ua".


"Я вже десь півтора місяця не була в зоні АТО, зараз у мене йдуть зарубіжні поїздки, я навіть, на жаль, не встигаю бути в парламентській роботі. Ні, це не так. Це якісь вигадки журналіста. Коли я їздила і говорила, що я готова їхати на Донбас, я з тих пір про це не говорила. я їздила і спілкувалася з людьми. У Красногорівці я була не один раз, всю "сіру зону" я проїжджала, але не було спроби поїхати на ту сторону, поговорити з Захарченко. Такі домовленості, переговори йдуть постійно, але зустрічі не відбуваються, тому, коли буде зустріч - ми про це скажемо", - заявила нардеп.



У соцмережах висміяли слова народного депутата. Так, користувач Fucking Yalta написав: "Спочатку Савченко заявила що до Захарченко не проривалася. Потім заявила, що вже веде з ним переговори. Може він до неї прорвався?".



Zima: "Може, вони одружаться?".


Юрій: "Так дайте ж людині нарешті кімнату для буйних".


Світлана: "Нє, він жирний, не прорветься, застрягне, люки то каналізаційні вузькі".


Гоша Печерський: "Яке еротичне завзяття".


Відзначимо, раніше журналіст  Олексій Мацука заявив про провал спроби Надії Савченко проїхати через Красногорівку в Донецьк для зустрічі з Олександром Захарченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, нардеп  Надія Савченко неодноразово заявляла про намір вести переговори з ватажками угруповань ЛНР і ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?