Савченко зізналася, на концерти яких російських зірок ходила: з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Савченко зізналася, на концерти яких російських зірок ходила: з'явилося відео

Савченко зізналася, на концерти яких російських зірок ходила: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко  заявила, що законопроект про заборону гастролей російських артистів не на часі, і назвала свої улюблені музичні групи в РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".

"Це (законопроект - ред.) було не дуже своєчасно. Це не вирішує основного питання: у нас немає миру. У нас прийнято закон про українську пісню, який досі не виконується, і українське телебачення, який неможливо виконати", - сказала Савченко.

Також вона розповіла, концерти яких зірок вона відвідувала і на які ні за що б не пішла.

"Я не люблю більшість російських зірок, які приїжджають в Україну. Я б із задоволенням відвідала балет" Сухішвілі ", але концерт буде в березні, а я не можу так далеко планувати свою роботу. Я б із задоволенням відвідала якийсь рок-концерт, свого часу я відвідувала дуже багато і "Короля і Шута", "Пікнік", "Машина часу". Я ніколи не піду на Меладзе або Віру Брежнєву, тому що це не моя музика. Якщо вже йти на концерт, я б краще сходила на концерт наших українських (виконавців, - ред.), і всім це пропоную", - зазначила нардеп.

Як повідомляв ONLINE.UA, 6 жовтня  у Верховній Раді України не прийняли законопроект, згідно з яким російським артистам для роботи в Україні необхідно було б публічно засудити російську агресію проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?