Замначальника "поліції ЛНР" улаштував п'яний дебош в ресторані: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Замначальника "поліції ЛНР" улаштував п'яний дебош в ресторані: з'явилося відео

Замначальника "поліції ЛНР" улаштував п'яний дебош в ресторані: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У так званій ЛНР п'яний "заступник начальника поліції" влаштував дебош в барі, де розмахував зброєю і ображав відвідувачів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook луганського блогера Савелія Вассермана.


"05.10.2016р. на в'їзді в п.Каліново з м.Первомайська була організована гульня начальником поліції Пащенком на честь святкування Дня карного розшуку. П'яним учасникам святкування не перешкоджали співробітники ГІБДД. Начальник поліції Пащенко абияк все-таки добрався додому, чого не можна сказати про його першого заступника. Зупинившись біля бару по вул. Енгельса, він увірвався в нього, розмахуючи табельною зброєю з криками "руки на капот", "всім на підлогу", "козли кінчені" та інше образи прозвучали на адресу відвідувачів, які в цей час там перебували, спокійно собі відпочивали і пили чай", - розповів блогер.


"Розв'язкою події стало затримання винуватця комендатурою", - додав він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі повеселили гучні разбірки в ДНР: в окупованому Донецьку бойовики судять колишнього "мера" Тореза, контррозвідника так званої ДНР і інших захисників "русского мира", звинувачуючи їх в мародерстві, викраденнях, вимаганнях та розстрілах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?