Український священик поплатився за привітання Путінові: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Український священик поплатився за привітання Путінові: з'явилися подробиці

Український священик поплатився за привітання Путінові: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Архімандрита Тихона з Нещирова Київської області усунули від служби в церкві через його привітання  президенту РФ Володимирові Путіну, які той розмістив на своїй сторінці в соцмережі в день народження російського лідера.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook архієпископа Української православної церкви Київського патріархату Євстратія Зорі.


"Сила слова! Архімандрита Тихона з Нещирова Київської області, який учора (7 жовтня - ред.) у себе в ФБ привітав Путіна з днем ​​народження, заборонено в священнослужінні. За ці самі привітання. Не знаю, чи надовго. Не знаю, чи він виправиться. Але сам факт - показовий", - написав він увечері 8 жовтня.


"Громадський резонанс фактів відвертої згоди / співпраці тих чи інших осіб у МПВУ з кремлівським агресором все ж здатний впливати на ситуацію в бік поліпшення", - додав священнослужитель.


Як повідомляв ONLINE.UA, 7 жовтня  Путін святкував своє 64-річчя. Депутати Держдуми піднесли йому  зловісний подарунок - 450 троянд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?