У Хмельницькому копи врятували бійця АТО від самогубства
Категорія
Події
Дата публікації

У Хмельницькому копи врятували бійця АТО від самогубства

У Хмельницькому копи врятували бійця АТО від самогубства
Джерело:  УНН

У Хмельницькому патрульні поліцейські врятували 20-річного бійця АТО від самогубства, знявши його з парапету мосту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.

Згідно з повідомленням, на лінію 102 близько 18:00 надійшло повідомлення про те, що на автоестакаді над залізничними коліями по вул. Трудова за парапетом стоїть молодий хлопець, який має намір зістрибнути на рейки.

На виклик терміново виїхав екіпаж патрульної поліції. За їх словами, існувала реальна загроза, що молода людина зістрибне. Щоб урятувати життя хлопцю, патрульні почали з ним розмовляти на нейтральні теми. Відволікаючи увагу, одному з патрульних удалося підійти зі спини до хлопця і зняти його з парапету мосту.

На місце події викликали швидку. Як стало відомо, хлопець відслужив строкову службу в ЗСУ і має посвідчення учасника бойових дій. За словами хлопця, поштовхом до самогубства стало нерозділене кохання до дівчини.

Як повідомляв ONLINE.UA, в четвер, 6 жовтня,  в Великоновосілківському районі Донецької області 10-річний школяр покінчив життя самогубством.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?