Українська чемпіонка розповіла про свої великі плани
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська чемпіонка розповіла про свої великі плани

Українська чемпіонка розповіла про свої великі плани
Джерело:  online.ua

Легендарна  українська спортсменка, олімпійська чемпіонка Пекіна, призер Олімпіад в Лондоні і Ріо-де-Жанейро, багаторазова переможниця чемпіонатів Європи та світу, переможниця І Європейських ігор Ольга Харлан  розповіла про плани на майбутнє, зокрема про бажання завоювати як мінімум дві золоті медалі на майбутніх чемпіонатах світу.


Про це Харлан сказала в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Найголовніше, що я не хочу зупинятися на досягнутому і планую виступати ще один олімпійський цикл точно. Так як у мене вже є два особистих золота на чемпіонатах світу, я хочу, як мінімум, ще два завоювати. Може, навіть три наступні чемпіонати світу, які будуть до Олімпійських ігор. Це завдання номер один", - підкреслила вона.


"Також хочу виграти і в команді. А потім вже буде Токіо-2020. Ясна річ, що ми вже зараз починаємо думати про те, як ми будемо готуватися. Лондон був чотири роки тому, а здається, що це було вчора. А тут вже і Ріо пройшло", - додала спортсменка.



Повний текст  інтервью читайте на ONLINE.UA: Олімпійська чемпіонка Харлан: коли немає перемог, про спортсменів в Україні забувають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?