Скандал з домаганнями Трампа до жінок отримав несподіваний поворот
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал з домаганнями Трампа до жінок отримав несподіваний поворот

Скандал з домаганнями Трампа до жінок отримав несподіваний поворот
Джерело:  УНН

Після  нахабних зізнань кандидата в президенти США Дональда Трампа про домагання до жінок  в Республіканській партії США обговорюють можливість заміни політика на іншого кандидата.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН, які цитують американське видання Politico.

За даними видання, Національний комітет Республіканської партії США (НКРПУ) протягом 48 годин збирається "зробити переоцінку своєї стратегії".

При цьому голова Комітету Райнс Прібас заявив, що жорстка критика Трампа з боку однопартійців остаточно поховає його шанси на перемогу.

Втім, як наголошує Politico, юристи партії прийшли до висновку про те, що Комітет не може одноосібно прийняти рішення про зміну кандидата.

На даний момент юристи все ж вивчають можливість такої зміни з урахуванням того, що бюлетені вже надруковані, а в ряді штатів почалося дострокове голосування.

Тим часом Трамп заявив, що не зніме свою кандидатуру з виборів.

"Медіа та політична еліта так сильно хочуть, щоб я вийшов з гонки. Я ніколи не покину гонку, ніколи не підведу своїх прихильників!", - написав він у Twitter.

Відзначимо, розмови про припинення кампанії магната почалися після того, як газета The Washington Post опублікувала відеозапис, датовану 2005 роком, на якій чутно, як Трамп в бесіді з американським ведучим Біллі Бушем дозволяє собі ряд вульгарних і сексистських висловлювань.

Нагадаємо, що вибори в США заплановані на 8 листопада.

Як повідомляв ONLINE.UA, журналісти The New York Times з'ясували, що  Трамп через провали в бізнесі отримав величезні пільги, які 18 років допомагали йому не платити в федеральні податки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?