Вояк Путіна висміяли за конфуз з бойовими роботами: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Вояк Путіна висміяли за конфуз з бойовими роботами: з'явилося відео

Вояк Путіна висміяли за конфуз з бойовими роботами: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над сюжетом російського пропагандистського телеканалу "Зірка" про роботів, здатних виконувати бойові завдання разом зі Збройними силами РФ, верховним головнокомандувачем яких є президент  Володимир Путін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера, пише під ніком Даніель Родрігез.


"Робот може рухатися самостійно, він може стати прикриттям для атакуючої групи. Наприклад, сховатися за залізною масою озброєння і потроху просуватися до лінії фронту. Ми бачили фільми про майбутнє, в яких діють бойові роботи, і ось це майбутнє стало реальністю, - робот і живі бійці працюють в одній зв'язці. Якби йшов справжній бій, а не випробування, бійці залягли б в сніг і закріпилися на позиції. Робот відкрив би вогонь по ворогу", - говорить ведучий програми.


Примітно, що як тільки він це договорює, в сюжеті показується приклад того, як розхвалені роботи "відкривають вогонь по ворогу", і снаряд падає на землю в декількох метрах від озброєння, не заподіявши нікому шкоди.



У мережі посміялися над таким конфузом. "Бойові роботи! Армата! План Путіна! Епічне відео від російсько-фашистських пропагандистів, рекомендую додивитися ролик до останньої секунди, не пошкодуєте...))", - прокоментував ролик росЗМІ блогер.


Олександр Олександрович: "Там і без останньої секунди вистачає))"


Tymofiy Magdich: "Це він палицю ковбаси бійцям викинув, обід у них".


Єлизавета Жілковська: "Тобто робот плюється десь на два метри?"


Віталій Жаров: "Це підземна робот-ракета здатна як кріт прокласти шлях до ворога і вилетіти в глибокому тилу, обійшовши всі існуючі локації".


Vasil Potapchuk: "Ракета нового типу земля-подземля ..."


Олександр Єпатко: "Мені здалося, чи він з горочки назад покотився?".


Max Lanovoy: "А чуваки ззаду потрібні, щоб з штовхача, якщо затихне?"


Nickolai Bannick: "Мама, я не можу більше сміятися".


Як повідомляв ONLINE.UA, глава МЗС Великобританії Борис Джонсон в зв'язку в військовими злочинами Росії в Сирії сказав, що  наймогутніша зброя, яку можна використовувати проти РФ, - сором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?