"Гаряча" ніч в зоні АТО: стало відомо про нові втрати серед ВСУ
Категорія
Події
Дата публікації

"Гаряча" ніч в зоні АТО: стало відомо про нові втрати серед ВСУ

"Гаряча" ніч в зоні АТО: стало відомо про нові втрати серед ВСУ
Джерело:  online.ua

У зоні АТО за минулу ніч двоє військових підірвалися на розтяжці: один загинув, другий отримав поранення.

Про це сказав глава Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".

За словами чиновника, вночі позиції сил АТО намагалися атакувати ворожі ДРГ.

"З того боку не дотримується режим тиші. Також, якщо у нас брати по Золотому і Катеринівці, у нас сьогодні була дуже "гаряча ніч". У нас в межах 15 обстрілів було протягом 2-2,5 годин. Заходили у нас ДРГ в районі Катеринівки, це зовсім поряд з Золотим. Якраз був теж серйозний бій. Наші хлопці дали серйозну відсіч", - сказав Гарбуз.

"По той бік по жертвам я нічого не готовий сказати, чим це закінчилося. І, на жаль, у нас є. Сьогодні на розтяжці підірвалися два військовослужбовця - один 200-й, один - 300-й", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 9 жовтня  Гарбуз заявив, що існує великий ризик втрати контролю над Станицею Луганською бійцями АТО, тому розведення військ на цій ділянці не буде.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?