Тука виступив із заявою про відвід військ в Станиці Луганській
Категорія
Події
Дата публікації

Тука виступив із заявою про відвід військ в Станиці Луганській

Тука виступив із заявою про відвід військ в Станиці Луганській
Джерело:  online.ua

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука спростував інформацію про  зрив розведення сторін у Станиці Луганській, а також заявив про відсутність ризику втрати територій бійцями АТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".

"Що стосується Станиці. Жодного рішення про припинення розведення не існує. Ще не настав термін, який був визначений", - сказав Тука.

Він заперечує побоювання про те, що з-за розведення сил Україна може втратити Станицю Луганську.

"Щодо координат. Йдеться про те, що з нашого боку буде відсунутий недалеко в сторону населеного пункту один тільки пункт спостереження, а з боку терористів той блокпост, який вони за домовленостями встановили на тому березі річки, який контролює центральна влада. Ні про яку здачі Станиці Луганській центральною владою мова не йде ", - зазначив чиновник.

Нагадаємо, що раніше глава Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз заявив, що існує великий ризик втрати контролю над Станицею Луганською бійцями АТО, тому розведення військ на цій ділянці не буде.

Як повідомляв ONLINE.UA, близько 14:00 5 жовтня на центральній площі населеного пункту Волноваха Донецької області  зібралося близько сотні активістів, які протестують проти відводу Збройних сил України з села Петрівське.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?