Бойовики з усієї Росії: міф про "громадянську війну" в Україні розвінчали новим відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з усієї Росії: міф про "громадянську війну" в Україні розвінчали новим відео

Бойовики з усієї Росії: міф про "громадянську війну" в Україні розвінчали новим відео
Джерело:  online.ua

Росіянин, який воював на боці  бойовиків так званої ДНР  на Донбасі, розповів, що на момент початку так званої "громадянської війни" в Україні серед бойовиків можна було зустріти добровольців "з усіх куточків Росії".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter.


"У 2014 році, коли я вперше потрапив до Донецька, велика частина "ополчення" складалася з добровольців. Познайомився там з людьми буквально з усіх куточків Росії. З півночі, півдня... світ тісний: сьогодні ми допомогли, завтра нам допоможуть", - розповів уродженець населеного пункту Коряжма Архангельської області Олександр Задорин.



Відзначимо, що такі заяви бойовика розгнівали користувачів соцмереж. Так, Andrej Belavus поцікавився: "А чому у цих російських громадянська війна йде не в Воронежі або в Кремлі, а в українському Донецьку???".



kakhovski: "Допомогли б цьому уб**дку так, як він допомагав..."


Олег: "Ми, б**дь, вам допоможемо, с**а".


Збирай зРаду: "Громадяни однієї країни приїхали в іншу країну і влаштували громадянську війну з громадянами країни в яку приїхали..."


НаТанкеНегрТанцевал: "Громадянська війна російських громадян в сусідній країні".


RooPor: "Ці російські уб**дки навіть не розуміють, що накоїли".


Дрейк: "З усіх куточків Росії... світ тісний... весело".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський найманець на Донбасі заявив, що військові РФ будуть і далі прибувати на Донбас, оскільки мета Кремля, - розвалити Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?