В Україні назвали спосіб прибрати російські війська з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні назвали спосіб прибрати російські війська з Донбасу

В Україні назвали спосіб прибрати російські війська з Донбасу
Джерело:  online.ua

Учасник АТО, волонтер Олексій Бережко вважає, що для повернення контролю над  окупованим Донбасом  український уряд повинен добитися лояльності до себе з боку місцевих жителів.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Бережко підкреслив, що, швидше за все, ситуація на Донбасі залишиться колишньою, і крім зупинки бойовиків на кордонах не буде робитися ніяких активних дій. "Але в цьому є свої плюси: там (на окупованому Донбасі, - ONLINE.UA) все більше і більше людей починають розуміти, що даремно вони все це зробили. Психанули трошки. І нічого хорошого в результаті не вийшло. Але, з іншого боку, люди отримують російські пенсії, а потім їдуть на підконтрольну Україні територію і отримують пенсії у нас. Це теж неправильно. І таких дрібниць - маса. Їх треба міняти. Тим самим ми наблизимо момент, коли російські війська підуть з Донбасу", - розповів він .


Волонтер впевнений, що якщо місцеві жителі будуть доставляти терористам дискомфорт своєю ненавистю, це може наблизити момент відходу військових РФ з української території. "І тим більше ми будемо отримувати інформації про розміщення і пересування російських військ. А значить, наша артилерія буде бити точніше. Тому що, на жаль, дуже часто нашій артилерії доводиться покладатися виключно на тих патріотів-українців, які там досі залишилися і допомагають робити онлайн-коригування. І таких людей стає все більше і більше, - зазначив він. - З іншого боку, є ті, які катаються звідти на нашу сторону і назад. І вони прекрасно бачать, яка ситуація там, і яка - тут, у нас. З тими ж продуктами - не можна навіть порівнювати за якістю наші продукти і російські, які люди змушені їсти там".


"У нас, звичайно, все сумбурно відбувається. Здавалося б, треба піднімати свідомість народу, або уряду, як мінімум, варто було б турбуватися питанням формування лояльності до себе з боку людей. А у нас тарифи піднімають. Починається якась неймовірна "тиснява" народу. А там бабуся-пенсіонерка сидить - і висновки робить. Вони ж не розуміють, що на цій масі і тримається все. На вибори майже не ходить молодь, рідко - люди середнього віку, зате пенсіонери - обов'язково і в повному складі. У нас вибори завжди робили пенсіонери", - резюмував Олексій Бережко.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: В Україні найсильніша армія Європи, Росія на пряме вторгнення ніколи не піде - боєць АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?