Явка упиря з повинною: мережа вибухнула прогнозами про погану долю Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Явка упиря з повинною: мережа вибухнула прогнозами про погану долю Путіна

Явка упиря з повинною: мережа вибухнула прогнозами про погану долю Путіна
Джерело:  online.ua

У соцмережах обговорюють новину про те, що  Росія в Радбезі ООН наклала вето на резолюцію Франції про припинення вогню в Алеппо, і відзначають, що президент РФ Володимир Путін цим вето засудив себе до трибуналу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.


Так, російський опозиціонер Костянтин Боровий на своїй сторінці в Facebook написав: "Путін засудив себе до трибуналу. Історія карає його за нелюдське поводження в Сирії. Весь світ - Алеппо. Позицією в Радбезі ООН Росія прирекла себе на подальший шлях до пекла по кістках жінок і дітей".


У свою чергу, український журналіст Віталій Портников зазначив: "Вето Росії на французьку резолюцію по Сирії в Радбезі ООН - явка упиря з повинною".


"Шабаш Чуркіна в Радбезі ООН", - пише російський журналіст Саша Сотник.


Ніна Ліва: І ніхто не дав йому по морді!


Назар Приходько: Думаю, "отвєтка" з боку прогресивного людства прилетить дуже скоро. Головне, щоб і ми в цьому взяли участь.


Oleksiy Nesterenko: Так була вже явка з повинною у вигляді на резолюцію по збитому Боїнгу. Їм пофігу глибоко.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Росія розгортає в Сирії передову систему SA-23 Gladiator, після заяви США про припинення двостороннього обміну інформацією з РФ щодо ситуації з дотриманням перемир'я в країні Близького Сходу.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?