У мережі розповіли про вдалу атаку проти бойовиків на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі розповіли про вдалу атаку проти бойовиків на Донбасі

У мережі розповіли про вдалу атаку проти бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

На території тимчасово  окупованого Донбасу  провели нову успішну ліквідацію проросійських бойовиків: четверо загинули, ще один був узятий в полон.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Фронту звільнення Донбасу і Луганщини".


Як відзначили в співтоваристві, бойовики так талановиті в управлінні "Новоросією", що ряди українських партизан на Донбасі не перестають поповнюватись. Так, 8 жовтня між населеними пунктами Водяне і Ужовка кілька нових добровольців підірвали транспортний засіб з терористами, в результаті чого четверо з них загинули.


"Один екземпляр дістався неушкодженим. Сча вчать говорити. Поки сказав, що до підриву мешкав в 9-му окремому мотострелковом полку недориспубліки. За непотрібністю, готові обміняти його на їжу, тому як під вашим чуйним керівництвом в рИспубліке жерти стало нічого..." , - йдеться в повідомленні.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилося чергове спростування "громадянської війни" на Донбасі: російський найманець розповів, як в 2014 році вступив до лав бойовиків ДНР, де зустрів добровольців "з усіх куточків Росії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?