Російський пропагандист зробив несподіване зізнання про Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський пропагандист зробив несподіване зізнання про Україну

Російський пропагандист зробив несподіване зізнання про Україну
Джерело:  online.ua

Путінський пропагандист, журналіст "Царгород ТВ" і письменник  Захар Прилєпін  заявив, що в російських передачах все менше говорять про Україну, тому що росіянам це більше не цікаво.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Прілепіна.


"На одному з центральних каналів сказали, що рейтинг програм про Україну впав і лежить. Росіяни більше не хочуть про це дивитися. Тобто, жарт "А що там у хохлів?" не працює взагалі: нікого не хвилює, що там у них" , - написав він.


Прилєпін також назвав причину згасання інтересу росіян до сюжетів про Україну на росТВ.


"Це не тому, що люди охололи до проблем і біди Донбасу (хоча є і такі). Це тому, що все стало ясно, чого тепер переливати з пусте в порожнє. І це ось відсутність роздратування, зловтіхи і взагалі інтересу - скоріше, здоровий симптом. Виграє той, хто менше метушиться, менше кричить. Спокійний виграє", - пояснив він.


Нагадаємо, раніше письменник випустив книгу про події на Донбасі, в якій центральною фігурою став лідер бойовиків ДНР Олександр Захарченко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Україні висміяли нову брехню прокремлівських ЗМІ про те, що в Полтавській області нібито хочуть федеративних відносин із Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?