В Україні тонко висміяли з'їзд бойовиків з Донбасу в Росії: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні тонко висміяли з'їзд бойовиків з Донбасу в Росії: з'явилися фото і відео

В Україні тонко висміяли з'їзд бойовиків з Донбасу в Росії: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Після з'їзду в Ростові бойовиків, які беруть участь у  війні на Донбасі, відомий український журналіст Денис Казанський пожартував про роль російського Ростова в українській "громадянській війні".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


"Якщо повірити російським ЗМІ і на хвилину погодитися з тим, що в Україні йде "громадянська війна", то виходить, що Ростовська область - це Україна. Ростов приймає в нашій "громадянській війні" таку активну участь, що доведеться нам невдовзі зафарбовувати цей регіон на карті в свої кольори і вимагати виведення російських військ. У Ростов возять з Донбасу вантаж-200, з території області по наших позиціях б'ють "Гради", звідти до нас прийшов загін Гіркіна (екс-ватажка бойовиків ДНР Ігоря Стрєлкова-Гіркіна, - ред.), туди поїхав "Бук", який збив "Боїнг", - написав Казанський.


Він додав, що з'їзд бойовиків стався 8 жовтня, і на ньому був присутній російський "отаман" Микола Козіцин, один з колишніх ватажків ДНР Олександр Бородай, донські козаки, чорносотенці.


"Нічого вже не зрозуміло, чи то їх там немає, то їх тут немає, то чи є у нас з Ростовом війна, чи то Ростов - це Україна", - підкреслив Казанський і додав, що очікує роз'яснень від журналіста Руслана Кацаби і адвоката Тетяни Монтян, не один раз викритих в сепаратизмі.



Інші користувачі мережі також посміялися. Так, Андрій Щербак запропонував: "Нехай в ОРДЛО проведуть референдум по приєднанню Ростова і Кубані".


Dmytro Serebrennikov: "Козіцин Шредінгера".


Andrew Khizhniak: "Ростов до складу України не можна - пиво у них л***о".


Ksusha Petryk: "Одні клички. Ні роду ні племені".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилися нові докази того, що  Росія стягує війська до українського кордону, в тому числі і через Ростов.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?