Наступ на Донбасі: в діях Росії побачили найважливішу ознаку
Категорія
Події
Дата публікації

Наступ на Донбасі: в діях Росії побачили найважливішу ознаку

Наступ на Донбасі: в діях Росії побачили найважливішу ознаку
Джерело:  online.ua

Учасник АТО і волонтер Олексій Бережко впевнений, що в діях Росії зараз немає ознак підготовки до масштабного наступу і ескалації  військового конфлікту на Донбасі.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Волонтер заявив, що військової техніки РФ на Донбасі стало більше, проте це не є показником підготовки скорого повномасштабного наступу, оскільки бойовики завжди ховають озброєння і пересуваються вночі, і точну кількість техніки підрахувати важко.


"Я суджу завжди по бензовозам. Будь-який наступ повинний бути підготовлений логістично. Підвіз боєприпасів, підвезення палива, перш за все. Це ж БТРи і БМП можуть мотнутись і на заправці заправитися. А танк або САУ так не можуть. Споживання палива інше. Їм завжди потрібне свіже підвезення палива. І якщо раніше ми (українські авіарозвідники, що використовують безпілотники, - ред.) бачили, що тут один військовий бензовозік стоїть, там - інший, то зараз їх стало більше. Але поки - не та кількість, яка потрібна для наступу. Абсолютно не та", - підкреслив Бережко.


"Якщо наступ і буде, то, швидше за все, це буде якась локальна спроба. По всій лінії фронту вони пройти не зможуть. А на пряме введення військ Росія в даній ситуації ніколи не піде. Тому що миттєво Європа і НАТО приведуть свої війська в бойову готовність, а РФ піддадуть повній ізоляції, закриють їм все повністю. Тому що тоді, фактично, Росія оголосить війну всьому світу", - резюмував учасник АТО.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: В Україні найсильніша армія Європи, Росія на пряме вторгнення ніколи не піде - боєць АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?