Українському міністру влаштували жорсткий "допит": в мережі обговорюють відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Українському міністру влаштували жорсткий "допит": в мережі обговорюють відео

Українському міністру влаштували жорсткий "допит": в мережі обговорюють відео

В рамках проекту "Конфліктна зона" глава Міністерства закордонних справ України  Павло Клімкін  дав інтерв'ю журналісту німецького видання "Deutsche Welle" Тіму Себастіану, в ході якого були підняті всі каверзні теми.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


Себастіан питав Клімкіна про корупцію, економічні санкції проти Росії, Мінські домовленості і по деяким іншим провокаційним темам. Він висловив думку про те, що український уряд є корумпованим, а також назвав колишнього міністра економіки і торгівлі Айвараса Абромавичуса і колишнього заступника генерального прокурора Віталія Касько прикладами налаштованих на зміни політиків, яких змусили піти.


Журналіст також підкреслив, що країни Заходу втрачають терпіння і незабаром можуть припинити дію санкцій проти Росії, оскільки Україна не здійснює реальних реформ, а також не вносить зміни до Конституції для надання автономії окупованому Донбасу.


"Я абсолютно сповнений оптимізму в тому, що було зроблено в сенсі реальних реформ", - відповів йому Клімкін.


"Здається, ви живете на іншій планеті, пане міністре?... Ви не змогли довести жодної корупційної справи до суду, і при цьому говорите мені, що рухаєтеся вперед?!" - здивувався Себастіан.



Користувачі мережі здивувалися такому розносному "інтерв'ю" з українським міністром. Sergey Pavlyuchenko: "Якщо врахувати, що на руках німецьких політиків кров українського народу, то таки да-це незручне інтерв'ю нашого міністра. Краще б відразу послав за Північний потік і Бухарест 2008".


Микола Єригін: "Нащо Клімкін погодився на це інтерв'ю??? Тім Себастіан вже нагинав Порошенко, і нагинав дуже сильно. Тепер ось Клімкін виглядав круглим ідіотом".


Роман Макушин обурився: "Клімкін етикету не знає! Старша за віком людина ПЕРШОЮ повинна подавати руку при прощанні або коли вітається. Ну і починати прощатися сидячи на стільці, може тільки б**ло!", на що Бека Прівередіна відповіла: "Його так опустили, що він радий був розпрощатися, тут не до етикету, коли бігти треба".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Павло Клімкін позлил постпреда РФ в РБ ООН закликом повернутися до питання про створення міжнародного трибуналу з розслідування загибелі МН-17 над Донбасом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?