Велике вторгнення Росії: в Україні дали важливий прогноз
Категорія
Події
Дата публікації

Велике вторгнення Росії: в Україні дали важливий прогноз

Велике вторгнення Росії: в Україні дали важливий прогноз
Джерело:  online.ua

Учасник боїв за Донецький аеропорт, волонтер  Олексій Бережко  стверджує, що Росія не зважиться на велике вторгнення в Україну, а ймовірно, обмежиться лише локальними спробами.


Про це Бережко сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


За його словами, українська армія - найсильніша в Європі, оскільки у нас безліч людей, які ніколи ні в яких бойових діях не брали участь і не мали ніякої військової освіти, проте на Донбасі отримали колосальний досвід.


"Почнемо з того, що у нас безліч людей, які ніколи ні в яких бойових діях не брали участь і не мали ніякої військової освіти, отримали колосальний досвід ведення бойових дій. Ось узяти навіть мене. Я ж не спецназівець. Але я вже знаю більше половини того, що знає спецназівець. Так, я в мінус ввійду з фізпідготовки, з тактики, але в усьому іншому - нічим не гірше. І таких, як я - валом! Водії маршруток, інженери, музиканти ... Кількість людей, які пройшли через війну - колосальна. Перші три хвилі взагалі побували, де тільки можна. Це люди, які були під обстрілом. Які робили божевільні рейди. Які виживали в різних середовищах. Це - колосальний досвід, та ще й помножений на мотивацію", - сказав Бережко.


Він підкреслив, що незабаром українська армія може стати найсильнішою в світі не за кількістю, а за якістю, якщо їй допоможе в цьому НАТО.


"Нехай ми з техніки, з озброєння ще відстаємо від Європи - але, скажу вам, це відставання не таке значне. Нам би запозичити окремі шматки у НАТОвської армії - і наша армія стане найпотужнішою в світі. Не за кількістю, а за якістю", - зазначив волонтер.


За його словами, Росія не зважиться на вторгнення, оскільки у відповідь будуть нові санкції.


"Якщо наступ і буде, то, швидше за все, це буде якась локальна спроба. По всій лінії фронту вони пройти не зможуть. А на пряме введення військ Росія в даній ситуації ніколи не піде. Тому що миттєво Європа і НАТО приведуть свої війська в бойову готовність, а РФ піддадуть повній ізоляції, закриють їм усе повністю. Тому що тоді, фактично, Росія оголосить війну всьому світу ", - сказав Бережко.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: В Україні найсильніша армія Європи, Росія на пряме вторгнення ніколи не піде - боєць АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?