У Путіна незадоволені тим, як про нього говорять на Заході: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна незадоволені тим, як про нього говорять на Заході: в мережі сміються

У Путіна незадоволені тим, як про нього говорять на Заході: в мережі сміються
Джерело:  1tv.ru

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров висловив своє невдоволення відгуками американських політиків щодо  президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю дипломата пропагандистам російського «Первого канала».


«Щодо Путіна в деяких західних столицях стало «нормою гарних манер» висловлюватися епітетами за принципом, хто кого переплюне», - заявив він.


При цьому російський міністр вважає, що «Путін ніколи не відгукувався нешанобливо ні про кого зі своїх колег, що б той щодо Росії не робив і не говорив».
У той же час, Лавров зазначив, що Кремль дуже довго виявляв "стратегічне терпіння" у відповідь на дії Вашингтона, але зараз у відносинах РФ і США стався корінний перелом.
"Це ж, по-моєму, факт. Ми, чесно скажу, проявляли дуже довго то, що американці називають" стратегічним терпінням ", - адже погіршення відносин в односторонньому порядку з боку американців почалося задовго до України. Ми про це говорили", - розповів він.


У свою чергу, користувачі соцмереж висловили своє ставлення до слів Лаврова.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі вибухнули коментарями щодо поганих прогнозів долі Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?