Випади міністра Путіна на адресу США: з'явилася різка реакція з Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Випади міністра Путіна на адресу США: з'явилася різка реакція з Росії

Випади міністра Путіна на адресу США: з'явилася різка реакція з Росії
Джерело:  online.ua

Російський опозиційний політик Володимир Мілов різко прокоментував  хамські заяви міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова на адресу США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.


Нагадаємо, Лавров в ході інтерв'ю згадав про  держсекретаря США Джона Керрі, який раніше закликав розслідувати дії Росії в Сирії як військові злочини, і заявив, що США не можуть вибудовувати дорослі відносини з РФ, "без дитячих образ". Також російський міністр розцінив появу розвідувальних літаків США і військових сил НАТО біля кордонів РФ як американську політику "агресивної русофобії".


"Лавров чогось не на жарт розквакався - видать, дізналися про неминучі нові санкції", - написав Мілов.



Інші користувачі мережі також критично поставилися до слів глави МЗС РФ. Так, Світлана Ком спробувала пояснити причини такої поведінки Лаврова: "Це від боягузтва. Їх навіть бомбосховище не врятує. Пожерли б краще таблетки від жадібності і від боягузтва".


Maxim Altaian написав: "Бл**ь, коли все це скінчиться...", на що Kirill Naumov пожартував: "Ніколи!... Наш будинок - турма!")))))))))"


Nikolai Evgen Lishankov: "Лавруша давно на зраді сидить - про розплату думає частенько, час йде - фінал вже близенько..."


Наталія Іванова припустила: "Віскі заміцний був".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Сергій Лавров висловлював незадоволення відгуками американських політиків про президента РФ Володимира Путіна  і заявляв, що глава російської держави ніколи не дозволяв собі зневажливо висловлюватися про колег.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?