У Росії побачили нову поразку Путіна в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії побачили нову поразку Путіна в Україні

У Росії побачили нову поразку Путіна в Україні
Джерело:  newsader.com

Після того, як  російська делегація на засіданні Радбезу ООН наклала вето на резолюцію Франції по Сирії, країнам Заходу буде набагато складніше тиснути на Україну в питанні Мінських угод, вигідних президенту РФ Володимиру Путіну.


Таку думку висловив російський політолог Андрій Піонтковський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю newsader.com.


Піонтковський вважає, що  офіційне звинувачення російського уряду в організації кібератак на системи електронного листування осіб і установ США  продовжить режим ізоляції адміністрації Путіна. "Про це свідчить рішення американської влади, що має не менше значення для Москви. Подібна атака може по міжнародному праву вважатися нападом на територію США", - сказав він.


"Підсумки засідання Радбезу ООН по Сирії показують, що ставлення західних держав до Путіна як до військового злочинця стає незворотнім. Раніше між 25 вересня і 8 жовтня все-таки зберігався проміжний стан, - зазначив політолог. - Навіть після того, як  Керрі (Держсекретар США Джон Керрі, - ред.) звинуватив путінський режим у військових злочинах, він знову дзвонив Лаврову (міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, - ред.) і провів з ним чергову пустопорожню бесіду. Тим часом Нуланд (помічник Держсекретаря США Вікторія Нуланд, - ред.) їздила в Москву на зустріч з військовим злочинцем Сурковим (помічник президента РФ Владислав Сурков, - ред.), після чого Кремль з тріумфом оголосив про те, що вони обговорювали спільний тиск на український уряд".


"Думаю, що у Києва зараз є чудова нагода запитати своїх західних союзників: "Чому ви хочете, щоб ми поступалися тиску бандитів, які роблять військові злочини в Алеппо?" Думаю, що Заходу тепер буде значно складніше тиснути на Україну в питанні Мінських домовленостей" , - резюмував Андрій Піонтковський.


Нагадаємо, раніше політичний експерт  Євген Магда писав у статті для ONLINE.UA, що країнам Заходу для якнайшвидшого відновлення миру простіше здати український Донбас сепаратистам, ніж повертати Україні окуповані Росією території.


Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Диявольська кухня: у Путіна і Обами готують Україні отруєні "печеньки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?