У Росії знайшли ще один привід образитися на українців
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії знайшли ще один привід образитися на українців

У Росії знайшли ще один привід образитися на українців
Джерело:  online.ua

У Росії ініціативу міністра інфраструктури Володимира Омеляна  прибрати всю російськомовну інформацію із вжитку залізниці назвали «війною з російською мовою».

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Так, у своєму Facebook глава Мінінфраструктури повідомив про нараду, на якій йшлося про плани «до грудня 2016 року перевести всі квитки, назви станцій, оголошення і інформацію на табло виключно на українську та англійську мови».
Крім того Омелян повідомив про роботу над декомунізацією назв станцій.


За його словами, «це все буде поступово, але буде».
Також він пообіцяв, що "будуть внесені зміни в стандарти: відмовимося від подушок" на пір'ї "і запорошених ковдр, буде введений європейський сервіс, який буде повністю відповідати гігієни і зручностей".
Омелян повідомив і про плани ввести "безперебійну роботу Wi-Fi в поїздах і електронні квитки в електричках".


«Будьте активними, стежте за змінами і реагуйте! Тільки так змінюється держава!!»- написав міністр.
У свою чергу, російське видання «Рамблер-новини» назвало ці проекти «війною з російською мовою в Україні».
Як заявили пропагандисти, влада України оголосила справжню «війна російській мові і культурі, заборонивши мовлення російських телеканалів, показ російських телесеріалів і створивши чорний список діячів культури, яким заборонений в'їзд на територію України».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в СБУ повідомили про затримання у Рівному російського шпигуна, який хотів отримати доступ до таємних документів українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?