Україні на Донбасі наступати безглуздо - боєць АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Україні на Донбасі наступати безглуздо - боєць АТО

Україні на Донбасі наступати безглуздо - боєць АТО
Джерело:  online.ua

Українська армія не може вести масштабний наступ на Донбасі через низку причин: немає необхідної переваги в людях і озброєнні, а також через густоту заселенності регіону цивільними людьми.

Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив український воїн, учасник запеклих боїв за Донецький аеропорт, а нині волонтер Олексій Бережко.
«При будь-якому наступі атакуюча сторона повинна мати серйозну перевагу в людях і озброєнні в порівнянні зі стороною, що обороняється. Крім того, зараз нам не можна наступати, бо будь-який наступ повинен закріплюватись артилерією. Відпрацювала арта, потім робиться зачистка військами. Тоді втрати мінімальні », - підкреслив він.


Крім того, на окупованому Донбасі досі багато цивільних.
При цьому «в очах світової громадськості абсолютно байдуже, вони за нас чи проти нас, чи плювали в наших хлопців, коли терористи проводили" парад полонених".
«Для західного світу всі ці люди - цивільне населення, яке не можна обстрілювати. А люди там залишаються. Дуже багато. З різних причин. І вони будуть в підвалах жити - але не виїдуть », - резюмував Бережко.


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: В Україні найсильніша армія Європи, Росія на пряме вторгнення ніколи не піде - боєць АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?