Російський історик зізнався Україні в любові і обрушився на путінську РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський історик зізнався Україні в любові і обрушився на путінську РФ

Російський історик зізнався Україні в любові і обрушився на путінську РФ
Джерело:  mk.ru

Відомий російський історик і режисер Євген Понасенков жорстко розкритикував чинну владу РФ, яку він назвав узурпаторами, що обдурили значну частину населення країни, названу ним черню.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його блог на «Московському комсомольці».

«Я зневажаю конкретно узурпаторів і чернь. Їх сукупно я називаю «Рашкою». «Рашка» - це не країна, це дрібна шавка, гадина, яка дістала увесь світ і всіх пристойних людей - громадян Росії. «Рашка» нічого не виробляє і всіх ненавидить, у неї повно комплексів - і від того вона агресивна », - написав він.
У той же час історик підкреслив, що Росію він сприймає окремо від «Рашки».


«Росія - величезна країна з Конституцією, з багатьма прекрасними і талановитими людьми - її громадянами. У цих людей є широкі знання про навколишній світ, а значить, вони мають право на власну думку (а не на бекання натовпу, обманутого пропагандою) і на життя з гідністю», - заявив учений.
Понасенков зазначив, що вважає себе одним з тих, хто творить культуру, і «саме тому я один з тих, хто має право говорити від імені Росії».


«Жоден з моїх ворогів (членів «Рашки») не володіє російською мовою так само, як я, жодна подібна шавка не створила стільки, скільки я. Вони повинні знати своє місце і свою назву », - додав він.
Історик також написав, що «у зв'язку з істеричною, шизоїдної агресією цього бруду, я повинен заявити - як росіянин, як корінний москвич, як громадянин Російської Федерації, як історик і режисер: я люблю і поважаю Грузію, Україну, Сполучені Штати Америки - це прекрасні країни, так само, як і інші країни».


«Якщо ж убогі члени так званої «Рашки» проявляють агресію - нехай знають, що вони мої вороги, а я їх ворог. І відповідно - я один усім цивілізованим людям на Землі, хто протистоїть агресорам усіх мастей і географій», - резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі був опублікований фільм про вбивство опозиціонера Бориса Нємцова, в якому згадується президент РФ Володимир Путін, голова Чечні Рамзан Кадиров і керівник Росгвардії Віктор Золотов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?