Прямо при Путіні: мережа шокувало нове божевільне відео з Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Прямо при Путіні: мережа шокувало нове божевільне відео з Росії

Прямо при Путіні: мережа шокувало нове божевільне відео з Росії
Джерело:  online.ua

Російський вчений-фізик Жорес Алфьоров на відкритті засідання Держдуми РФ сьомого скликання у присутності  президента Росії Володимира Путіна  шокував своєю переробкою знаменитого вірша Володимира Маяковського.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
«Я дістаю із широких кишень дублікатом безцінного грузу, дивіться, заздріть, я - громадянин Російського Союзу», - гучно заявив Алфьоров з трибуни Держдуми.


Його слова викликали сміх серед депутатів.
Варто нагадати, що Жорес Алфьоров - єдиний з нині живучих росіян володар Нобелівської премії, яка була присуджена йому в 2000 році.
Він регулярно обирався до російського парламенту, починаючи з 1995 року за списками Компартії РФ, не будучи членом партії.



Тим часом, в соціальних мережах виступ Алфьорова, опублікований блогером і фінансистом Славою Рабиновичем в Facebook, справив ефект вибуху бомби.
Tatiana Wielgorskaya: «Ах, Жорес Іванович ... він завжди був закоренілим комунякою, а тут ще вік ... схоже на деменцію ... щиро жаль».


Володимир Сосєдов:

«Від старечої деменції нікуди не дітися. Вразило, що зал це зустрів цей маразм НЕ гробовим мовчанням, а дебільним хіхіканням».


Tatiana Wielgorskaya:

«А що ж тут дивного? це ж дурка, а не філармонія ... ».


Роберт Карелов: «Патріот Задорнов поїхав лікуватися в Європу. Все правильно: російські поліклініки для бидла, європейські клініки для путінських патріотів ».


Роман Суханов: «Нижня палата №6».


Alexander Sergeev:  «Маразматики і дурні. Тільки в психушку до випускання ними свого останнього злого духу».


Вадим С.

: «Ну встав би вже так з усього маху в дупу поцілував, так би мовити, переходячи від слів до справи».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відомий російський історик та режисер зізнався у любові до України та Грузії і жорстко розкритикував нинішню Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?